Medtrum TouchCare® Nano A8

Medtrum TouchCare® Nano insuliinijärjestelmä sisältää Medtrum TouchCare® CGM-järjestelmän ja Medtrum TouchCare® insuliinipumpun.

TouchCare® Nano CGM-järjestelmä koostuu vaihdettavasta sensorista ja uudelleen käytettävästä lähetinosasta. Ultraohut, kevyt ja vesitiivis (IP28) langaton sensori tuottaa jatkuvaa glukoosinseurantaa (CGM) jopa 14 päivän ajaksi. Sensori tekee 720 mittausta vuorokaudessa ja se on tehdaskalibroitu. Mahdollisuus myös manuaaliseen kalibrointiin. Lähettimellä on vuoden takuu.

TouchCare® Nano letkuton, langaton ja vesitiivis (IP28) insuliinipumppu on markkinoiden pienin ja kevein insuliinipumppu. Se koostuu vaihdettavasta säiliölaastarista ja uudelleen käytettävästä pumpun perusosasta. Nano-pumppu vapauttaa sinut päivittäisistä insuliinipistoksista. Jatkuva insuliinin annostelu jopa 3 päivän ajaksi (säiliön tilavuus 70-200U). Pumpun perusosalla on 4 vuoden takuu.

TouchCare® Nano Hybrid Closed-Loop käyttää Artificial Pancreatic algoritmia (APGO), joka mahdollistaa automaattinen perusinsuliinin ja boluksen annostelun. Automaattista tilaa voidaan käyttää, kun Medrum Nano insuliinipumppu on liitetty Medtrum Nano CGM-järjestelmään. Valittavissa kolme eri tavoiteltua glukoositasoa: 5.6 mmol/l, 6.1 mmol/l, and 6.7 mmol/l. Automaattinen tila kasvattaa aikaa tavoitealueella (Time in Range).

Medtrum TouchCare® Nano järjestelmää voi ohjata ja seurata mukana tulevalla kosketusnäyttöisellä PDM-laitteella tai älypuhelimen (Android, iPhone), iPad:n tai Apple Watchin sovelluksella. Järjestelmän toiminta on monipuolisesti muokattavissa ja tekee arjestasi helpompaa. Ominaisuuksina muun muassa boluslaskuri, väliaikainen perusinsuliinin anto, pitkä- ja yhdistelmäbolus, automaattinen pysäytys sekä säädettävä ennakoiva insuliinin annon pysäytys ja verensokerin nopeiden muutosten varoitustoiminta. Voit myös seurata järjestelmäsi tietoja helposti tietokoneen selaimella EasyView-pilvipalvelun kautta. Lisäksi läheisille saatavilla älylaitteisiin oma seuranta- ja hälytyssovellus EasyFollow. Terveydenhuollon ammattilaisille asiakkaiden seurantaan oma pilvipohjainen EasyviewPro-sivusto runsaine ominaisuuksineen. Kaikkiin ohjaus- ja seurantasovelluksiin saatavissa monipuolisesti muokattavat varoitus- ja hälytystoiminnot.

Suomenkielinen asiakastukipuhelin 24h/365 numerossa 0800 95010

Tuki

Käyttöohje:
Käyttöohje Medtrum A8 TouchCareSys_FI_v.1.1

Pikaoppaat:

PDM-laite

Medtrum Nano CGM-järjestelmä PDM-laite
Pikaopas PDM CGM Medtrum Nano V1.0

Medtrum Nano Insuliinipumppu PDM-laite
Pikaopas PDM Insuliinipumppu Medtrum Nano v1.0

EasyPatch-sovellus

Medtrum Nano CGM-järjestelmä EasyPatch-sovellus
Pikaopas EasyPatch CGM Medtrum Nano V1.0

Medtrum Nano Insuliinipumppu EasyPatch-sovellus
Pikaopas EasyPatch Insuliinipumppu Medtrum Nano V1.0

EasyTouch-sovellus:
EasyTouch Pikaopas v1.0

EasyFollow-sovellus:
EasyFollow v.1.0

Hybrid Closed Loop
HCL v1.0

EasyView ohje potilaille:
Tulossa pian

EasyviewPro ohje terveydenhuollon ammattilaisille:
Tulossa pian

Ohjevideot:

PDM-laite

Asenna sensori PDM

Poista sensori PDM

Aktivoi säiliölaastari PDM

Deaktivoi säiliölaastari PDM

EasyPatch-sovellus

Asenna sensori EasyPatch

Poista sensori EasyPatch

Aktivoi säiliölaastari EasyPatch

Deaktivoi säiliölaastari EasyPatch

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Medtrum TouchCare® Nano A8”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskärry0
Ostoskorissa ei ole tuotteita
Jatka ostoksia
0