VADOplex impulssipumppu

VADOplex 2.0 uusinta impulssiteknologiaa

VADOplex 2.0:aa voi käyttää verkkovirralla tai sisäänrakennetun akkutoiminnon kautta. Laite on erittäin hiljainen ja ainoa impulssipumppu, jota voi käyttää paikoissa, joissa on helposti syttyviä anestesiakaasuja (mm leikkaussalit), sillä laite ei sisällä kipinänlähdettä eikä tuuletusaukkoja. Mansetit valmistetaan Euroopassa. VADOplex pohjemansetti nopeuttaa veren virtausta syvissä laskimoissa huomattavasti tehokkaammin kuin hitaasti toimiva pohje- / pohje + reisimansetti IPC –kompressiohoito¹. Jalkaterässä on verisuonisto lähempänä ihoa,ja siksi suosittelemme jalkamansetin käyttöä. Tällöin potilaan paino ei vaikuta impulssin tehoon, kun verisuonisto on lähellä paineilmpulssin kohtaa jalkapohjassa.
VADOplex on monipuolinen, tehokas, helppokäyttöinen, täysin fysiologisesti toimiva mekaaninen SLT profylaksi, turvotuksen poisto ja haavanhoito leikkaussali-, heräämö-, teho- ja vuodeosastokäyttöön.
-helppokäyttöinen laitteisto, esiasennetut käytetyimmät ohjelmat (jalka. pohje, käsi)
-nopeasti ja helposti asennettavat pitkäkestoiset painemansetit, vähentää henkilökunnan työtaakkaa ja lisää hoitomyöntyvyyttä
-nopea impulssi, toiminta jäljittelee elimistön fysiologiaa
-vaikuttaa tehokkaasti suoraan syvän laskimon paluuvirtaukseen
-jalka-, pohje- ja käsikäyttöön
-ei maksimihoitoaikaa
-ei häiritseviä letkunyyttejä
-ei epämiellyttävää hikoilua
-ei vaadi tukisukan käyttöä, vaan vaikutus on parempi ilman tukisukkia. Helpottaa henkilökunnan työtä ja säästää aikaa, kohentaa potilaan hoitomyöntyvyyttä.
-yksin käytettynä, yhtä tehokas kuin antikoagulantti (LMWH)
-vähemmän vasta-aiheita kuin IPC hoidossa

¹D.Warwick et al. Intermittent pneumatic compression. A comparison of femoral vein velocity with five different devises. International Angiology Vol. 32, pages 404-409, August 2013. no.4

VADOplex on Lääkinnällinen luokan IIa laite.

Summary of most important studies VADOplex PAOD and Wound Management_231005

Summary of most important studies VADOplex Prophylaxis of DVT and Oedema Management_231214

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VADOplex impulssipumppu”
Ostoskärry0
Ostoskorissa ei ole tuotteita
Jatka ostoksia
0