VACOped

Uusinta tekniikka ortopediassa ja traumoissa
VACOped on modernein ja tehokas hoitomuoto jalan ja nilkan vammoissa. Useat kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet erinomaisia tuloksia VACOpedin saaneilla potilailla,
merkittävästi lyhentynyt toipumisaika on vain yksi VACOpedin tarjoamista eduista.

VACOped on ainutlaatuinen, se on tyhjiöortoosi, jossa on nilkkakulman säätömahdollisuus 5 asteen välein välillä +30 ja -15 astetta. VACOpediä voidaan käyttää esimerkiksi akillesjännevammoissa (ATR) kipsauksen sijasta. Samaa VACOped ortoosia voidaan käyttää koko hoidon ajan, sen erinomaisen säädettävyyden vuoksi.  Mukana on kaksi eri pohjaa, ns ekvinus-pohja ATR-hoidon alkuvaiheeseen (30 asteen nilkkaojennuskulman vuoksi) ja kun paraneminen on edennyt ja hoitava lääkäri on antanut luvan  voi pohjan vaihtaa ohueen pohjaan, jolla on helpompi kävellä. Tuotteeseen on saatavilla lisätarvikkeena sadesuoja pitävällä pohjalla, suihkusuoja sekä yösuoja. Kun käytetään alkuvaiheessa 30 asteen ojennuskulmaa, suosittelemme EvenUp korotuspohjan käyttöä toisessa jalassa kengän alla. Tällä korotetaan terveen jalan pituutta niin että lantion asentoa saadaan korjattua samalle tasolle ortoosin pidentämän jalan kanssa. Näin ehkäistään selkäkipuja. Pakkauksessa on mukana vaihtovuori (puuvillaa, konepestävä 60 asteessa).

VACOped on lääkinnällinen laite, joka tarkoitettu yhden potilaan käyttöön hoidon ajaksi. Saatavana myös diabetic versio, VACOped Diabetic.

Koot
Jokaista mallia on 3 kokoa, sopii kumpaankin jalkaan.
Small  35 – 39,  Medium 39 – 45, Large 45 – 50

Kysy lisää: info@elcosmedical.com

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VACOped”
Ostoskärry0
Ostoskorissa ei ole tuotteita
Jatka ostoksia
0